Referenties

Familie van Zuilen

Passend Wijs onder leiding van Maud Mijer is echt een aanrader! Onze dochter heeft kundige begeleiding gehad in begrijpend lezen, spelling en rekenen. Maud heeft haar de vaardigheden geleerd van het uitpluizen en opbouwen van redactiesommen, de structuur van teksten en signaalwoorden en nogmaals de basis spellingregels met haar doorgenomen. Maar het meest blij zijn we met de ontwikkeling in de werkhouding van onze dochter. Ze is dit jaar boven de stof uitgestegen. Tijdens toetsen is ze tegenwoordig zelfverzekerd; van een paniekvogel naar een wijze uil. Vol vertrouwen en met een mooie uitslag van de entreetoets gaat onze dochter naar groep 8.

Maud, ontzettend bedankt, ga zo door!

—-

Na een 10 min gesprek op school konden we ons totaal niet vinden in het advies en de uitstroom verwachting van de school van onze dochter.
Wij hadden zelf het idee aan de hand van haar cijfers en instelling van onze dochter dat er meer in zat, maar op de een of andere manier er niet helemaal uit kwam.
Via via hoorden wij van Maud en hebben wij een afspraak gemaakt voor een gesprek.
Tijdens dit prettige gesprek hebben wij aangegeven hoe onze dochter presteerde en dat het in onze gedachten niet overeenstemde met het school advies.
Maud stelde voor een paar keer met onze dochter te gaan oefenen om zo een goed beeld van haar kunnen te krijgen.

Vanaf dag 1 kwam onze dochter enthousiast terug en was zeer tevreden met de hulp van Maud.Voor haar zijn de punten op de i gezet en door deze zeer waardevolle begeleiding is haar zelfvertrouwen voor de toetsen toegenomen en sindsdien komen prestaties en uitslagen overeen met het beeld wat wij van haar hebben.
De zeer uitgebreide en duidelijke logboek verslagen geven een goed beeld hoe de vorderingen gaan!

Wij zijn zeer tevreden met de professionele hulp van Maud en haar vriendelijke en positieve instelling naar onze dochter, en zeker met het behaalde resultaat.
Wij kunnen Maud dan ook iedereen aanraden.

 

Marieke

Zowel voor onze zoon als voor onze dochter hebben we Maud om hulp gevraagd bij een specifiek stukje schoolbegeleiding. Beide keren naar grote tevredenheid. Mijn kinderen omschrijven haar als volgt:

Douwe:  geduldig, positief, veelzijdig en te allen tijde vriendelijk.

Sietske: helder, duidelijk, begripvol, gebruikt hulpmiddelen en aardig.

Als ouder omschrijf ik Maud als volgt: Maud luistert goed naar ouders en kind, maakt op natuurlijke wijze contact, verplaatst zich in ieder kind en laat ze in hun waarde. Ze gaat uit van de kracht van het kind, ondersteunt, motiveert en geeft handvaten, zowel aan kind als ouder. Maud is positief, geduldig en doortastend, analytisch en concreet, kort en krachtig.

 

mevrouw Broeze

Mijn oudste dochter zit in groep 5 en heeft altijd een beetje moeite gehad met het rekenen op school. Volgens de leerkrachten op school geen enorm probleemgeval, maar het leek mij toch goed om eens met een deskundige te zitten voor een passend advies.

Maud kwam bij ons thuis en wist meteen een goede sfeer te creëren. Gezellig aan de keukentafel, informeel, maar wel to-the-point. Zij stelde vragen aan mijn dochter, deed een aantal oefeningen en legde uit waarom zij bepaalde vragen stelde. Ik zag aan mijn dochter dat ze het fijn vond dat zij op een prettige manier met de rekenstof bezig waren.

Maud kon mij na de sessie een aantal bruikbare praktische tips geven. In dit geval is de zienswijze van de leerkrachten bevestigd, en dat is heel prettig. Al met al een succes, door het vakmanschap van Maud. Ik kan haar aan iedereen met soortgelijke vragen aanraden.